Londra Yolcusu Girişimciler Valizlerini Hazırlamaya Başladı!

18 Temmuz 2017 - Salı

İstanbul Şehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin yürütücü olduğu, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer ofisi ve İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi ortaklığında yürütülen “Invest Istanbul” projesi, Avrupa'da sahip olduğu 18 bin melek yatırımcısı ve 4 binin üzerindeki girişim sermayesi yatırım firması (VC) ile bir finans merkezi olan Londra'nın ilgisini, İstanbullu girişimcilere çekmek amacıyla yola çıkmıştı.

En az 20 start-up’ı Londra’da yatırımcılar önünde sahne alması ve Türk girişimciliğinin Avrupa’da toplu bir etkinlikle tanıtılması için Türkiye’de faaliyet gösteren neredeyse tüm kuluçka merkezleri, teknoparklar, TEKMER’ler, TTO’lar, ile iş birliği içerisinde yürütülen Invest Istanbul, Hızlandırıcı eğitimlerini tamamlayarak  Londra’da yatırımcıların önüne çıkarılacak girişimcileri belirledi!

Proje websitesinden ve sosyal medya hesaplarından Londra’ya götürülmek için seçilen girişimler duyurularak, Londra’da gerçekleştirilecek olan DEMODAY için hazırlıklara başlandı. Seçilen girişimler için hazırlanmaya başlanan tanıtıcı döküman ve video çekimleri  önümüzdeki haftalarda tamamlanacak ve Londra biletini almaya hak kazanan girişimciler yatırımcı sunumları için ter dökmeye başlayacaklar.

Bu haber, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında desteklediği INVEST İSTANBUL projesi çerçevesinde hazırlanmıştır.İçerik ile ilgili tek sorumluluk ŞEHİR TTO’ya ait olup İSTKA veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamaktadır.