2508 – TÜBİTAK - Slovenya Araştırma Kurumu (ARRS) ile İkili İşbirliği Programı

21 Kasım 2017 - Salı

TÜBİTAK ile Slovenya Araştırma Kurumu (ARRS) arasında 2018-2020 dönemi için ortak araştırma projeleri desteklenecektir.

Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türkiye’deki bilim insanlarının projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Slovenya’daki bir araştırma kuruluşunda çalışan araştırmacı(lar) ile “proje ortağı” olarak anlaşmaları gerekmektedir.

TÜBİTAK-ARRS işbirliği projelerine yurtdışı seyahat desteğinin yanısıra Türkiye’deki araştırmacılara, talep edilmesi durumunda TÜBİTAK tarafından ayrıca araştırma desteği de verilebilmektedir.

Başvuru Koşulları:

Proje ekibinde yer alacak yürütücü, araştırmacı veya danışmanların;

·  Üniversite personeli olmaları durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olmaları gerekmektedir.

·  Kamu kuruluşları veya özel kuruluşlarda çalışmaları durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları yeterlidir.

Destek Miktarı: Uluslararası Araştırma projeleri destek üst limiti (Burs dahil, Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ) ve Kurum hissesi hariç) 360.000 TL’dir.

Destek Süresi: En fazla  36 aydır.

Son Başvuru Tarihi: 22 Aralık 2017.

Program hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.