18 Haziran

TECHIN2B Training&Talk Series - 2 "Elektronik – Bilişim – Büyük Veri"

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Özger Arnas Salonu - 18 Haziran 2015 - Perşembe - 14:00

TECHIN2B Training&Talk serisi techin2b.com üzerinden paylaşılan teknolojilerin geliştirilmesi, yönetilmesi ve portal kullanıcılarının gerçek mekanlarda buluşmasını sağlayacak seri organizasyonlar olarak tasarlanmıştır. İstanbul Şehir Üniversitesi TTO, Koç Üniversitesi TTO, Özyeğin Üniversitesi TTO ve İTÜNOVA TTO, Boğaziçi Üniversitesi TTO ve LES-TR işbirliğinde planlanan seriye siz de davetlisiniz.

Her ay farklı bir kurumun ev sahipliğinde ve odak temada; teknoloji sahipleri, profesyoneller ve iş ortakları bir araya gelerek hem birbirlerini tanıma fırsatı yakalayacaklar hem de işbirlikleri fırsatlarını değerlendireceklerdir.

Bu ay Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde, TECHIN2B T&T serisi Elektronik - Bilişim ve Büyük Veri başlıkları kapsamında Büyük Veri Madenciliği ve Yapay Öğrenme Metotları, Dijital fikirleri ve projeleri paylaşıyor olacağız.

www.techin2b.com  sitesinde uzmanlığınızı ve teknolojilerinizi paylaşarak etkinliği daha verimli hale getirmek sizin elinizde. Etkinlik kaydını gerçekleştirdikten sonra ücretsiz olarak techin2b.com kaydınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

Konuşmacılarımız

Doç. Dr. Ali Taylan Cemgil,  Boğaziçi Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Yrd. Doç Dr. Hüseyin Sami Karaca, Boğaziçi Üniversitesi, İşletme Bölümü

Tuğrul Taşgetiren, Türk Telekom Dijital İşler Direktörü