26 Temmuz

Program:

18:00 – 18:45 Kayıt
18:45 – 19:00 PMI TR’den haberler

19:00 – 19:30 Meral Dal – “Liderliğin Yol Haritası”

19:30 – 19:45 Çay-Kahve Arası
19:45 – 20:30 Meral Dal – “Liderliğin Yol Haritası”

20:30 – 20:40 Sorular, Cevaplar
20:40 – 20:45 KAPANIŞ

KONUŞMACI/KONUŞMACILARIN BİYOGRAFİLERİ:

Meral DAL

Yönetici ve Lider Koçu

Meral Dal, Gazi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Üniversite sırasında Müşteri Temsilcisi olarak satışla başladığı 23 yıllık iş hayatı direkt satış, orta-üst düzey yöneticilik ile geçmiştir.

Türkiye’nin farklı illerinde olmak üzere Satış, Pazarlama, Bireysel Emeklilik, Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı sektörlerinde deneyimi bulunmakta olup halen kurucusu olduğu Gelişim Gezginleri ‘nde çalışmalarına devam etmektedir. Okan Üniversitesi öğretim görevlisi olarak Yönetici ve Lider Geliştirme eğitimleri vermekte, Türkiye ‘nin önde gelen şirketlerinde “Liderlik Programı” süreçlerinde yer almakta ve çalışmalarına devam etmektedir.

Meral Dal, Liderlik, Yöneticilik, Takım Çalışması ve Koçluk ana başlıklarında eğitimler ve seminerler vermekte, bireyin kendisini keşfetmesi ve hedeflerine ulaşması için Yönetici ve Liderlik Koçluğu yapmaktadır.

ICF (Uluslarası Koçluk Federasyonu) Global ve Türkiye, Peryön (İnsan Kaynakları Derneği) ve AC (İngiltere merkezli Koçluk Derneği) üyelikleri vasıtasıyla çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak çalışmaktadır.

KATEGORİ BİLGİSİ:

Leadership

ÜCRET ve PDU BİLGİSİ:

Katılım ücreti 30 TL’dir.
PMI TR Chapter üyeleri ücretsiz katılabilecektir.

PMI sertifika sahipleri için etkinlik 2 PDU değerindedir.

Katılım ücretleri için hesap bilgileri:

Hesap Sahibi:Proje Yönetim Mesleği İlkeleri Teknikleri ve Rotası Derneği İktisadi İşletmesi

Banka: Akbank Ulus Şubesi
IBAN Numarası:TR38 0004 6006 3688 8000 0594 18