16 Aralık

Pazar Araştırması Araçlarının Etkin Kullanımı

Sabancı Üniversitesi İletişim Merkezi, KARAKÖY - 16 Aralık 2015 - Çarşamba - 09:00

İstanbul Kalkınma Ajansı mali destek programı kapsamında hayata geçen Fikri Mülkiyet Esaslı Teknoloji Transferi İşbirliği Platformu üç serilik eğitim etkinliğinin ikincisi 16 Aralık 2015 tarihinde Sabancı Üniversitesi Karaköy İletişim Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Frost & Sullivan Stratejik İşbirlikleri Direktörü Iain Jawad ve Türkiye Direktörü Melih Nalcioğlu tarafından “Pazar Araştırması Araçlarının Etkin Kullanımı” başlığı ile verilecek olan eğitim; fikri mülkiyet ticarileştirme öncesi portföy değerlendirme için mevcut pazar araştırması yöntemleri ve elde edilen verilerin raporlaştırılması başlıklarını kapsayacak, ayrıca katılımcıların var olan veri tabanına bağlanarak verilecek örnekler üzerinden gerçek bir pazar araştırması deneyimi kazanmaları sağlanacaktır.