27 Nisan

Doğadan İlham Alan İnovasyonlar

Güney Kampüs Oditoryum 2 - 27 Nisan 2017 - Perşembe - 15:30

DA VİNCİ, İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NE GELİYOR

Bilimde Rönesans hareketinin öncü kuruluşu Da Vinci Science and Technology Institute, eğitimde inovasyon hareketi sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İstanbul Şehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi daveti üzerine 27 Nisan’da Oditoryum 2 salonunda öğrencilerimizle bir araya gelecek.

1 saat 15 dakika sürecek Biyoinovasyon (Doğadan İlham Alan İnovasyonlar) konferansında, öğrenciler endüstri mühendisliğinde, mekatronikte, mimaride, savunma sanayide, iş güvenliğinde ve sosyal yaşamda doğadan ilham almanın modellerini inceleyip canlılar dünyasına hiç olmadığı kadar yakından bakacak.

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışının saygın kuruluşlarında rekor sayıda konuşmaya imza atan, basın ve medyada da çalışmaları ile tanınan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Müge Kanay’ın konuşmacı olarak yer alacağı konferansta, öğrencilere elektronik katılım sertifikası verilecek.

Sizleri aramızda görmek dileğiyle…